Jaka hulajnoga elektryczna do 2000 zł

Strona główna Fora Sport i rekreacja Jaka hulajnoga elektryczna do 2000 zł

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Martha
    Klucznik

Cześć, szukam hulajnogi elektrycznej do 2000 zł. Możecie mi polecić jakieś modele?

Andera
    Klucznik

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential to dobra opcja, ale jeśli chcesz coś lepszego, to polecam Ninebot Segway ES1. Można ją dostać już za około 1800 zł i ma lepsze osiągi oraz większy zasięg niż Xiaomi.

Jamaal
    Klucznik

Jeśli szukasz hulajnogi do poruszania się po mieście, to polecam model Kugoo S1 Pro. Ma dużą baterię, dobrą prędkość i jest bardzo zwrotna. Kosztuje około 1700 zł, więc mieści się w twoim budżecie.

Dewayne
    Klucznik

Do jazdy poza miastem, to polecam patrzeć w kierunku modelu Kugoo G-Booster. Ma bardzo dobre zawieszenie, duże koła i dobrą prędkość. Niestety kosztuje nieco więcej – około 2200 zł.

Carter
    Klucznik

Ja osobiście polecam hulajnogę Apollo City za około 2000 zł. Ma świetną jakość wykonania, dużą baterię i bardzo dobre osiągi. Jest też dość lekka, więc łatwo ją nosić.

Brandon
    Klucznik

Ja polecam zwrócić uwagę na hulajnogę Inokim Light 2. Kosztuje około 1900 zł i ma dobrą baterię oraz bardzo lekką konstrukcję.

Antony
    Klucznik

Jeśli szukasz hulajnogi z wysoką prędkością, to polecam Zero 8. Kosztuje około 2000 zł i może rozwinąć prędkość do 40 km/h.

Marcos
    Klucznik

Model Kaabo Air. Kosztuje około 1800 zł, ma dobrą baterię i świetną jakość wykonania.

Elliott
    Klucznik

Jeśli szukasz hulajnogi z dużym zasięgiem, to polecam zwrócić uwagę na model Ninebot Segway ES2. Kosztuje około 2000 zł i może przejechać nawet do 25 km na jednym ładowaniu.

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.