Jaki kombinezon do nurkowania polecacie do 1500 zł

Strona główna Fora Sport i rekreacja Jaki kombinezon do nurkowania polecacie do 1500 zł

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Joe
    Klucznik

Szukam kombinezonu do nurkowania, ale nie wiem, który będzie najlepszy. Budżet mam do 1500 zł. Macie jakieś sprawdzone propozycje?

Freeman
    Klucznik

Ja osobiście polecam kombinezon Mares Flexa. Jest to bardzo dobry kombinezon do nurkowania, który ma bardzo dobre właściwości izolacyjne. Kosztuje około 1200 zł, więc mieści się w Twoim budżecie.

Allan
    Klucznik

Ja natomiast polecam kombinezon Scubapro Everflex. Jest to bardzo wygodny i elastyczny kombinezon, który idealnie dopasowuje się do ciała. Kosztuje około 1500 zł, ale naprawdę warto.

Phoenix
    Klucznik

Kombinezon Bare Reactive to też bardzo dobra opcja. Jest to kombinezon, który jest bardzo wygodny i dobrze izoluje. Kosztuje około 1400 zł.

Gerardo
    Klucznik

Ja osobiście polecam kombinezon Cressi Castoro. Jest to kombinezon, który dobrze izoluje i jest bardzo trwały. Kosztuje około 1000 zł, więc mieści się w Twoim budżecie.

Morgan
    Klucznik

Kombinezon Aqualung HydroFlex jest też bardzo dobrym wyborem. Jest to kombinezon, który jest elastyczny i wygodny, a jednocześnie dobrze izoluje. Kosztuje około 1400 zł.

Yoshi
    Klucznik

Ja polecam kombinezon Scubapro Definition. To bardzo dobry kombinezon do nurkowania, który dobrze izoluje i jest wygodny w noszeniu. Kosztuje około 1400 zł.

Sam
    Klucznik

Kombinezon Seac Sub Sense to też bardzo dobry wybór. Jest to kombinezon, który dobrze izoluje i jest elastyczny. Kosztuje około 1300 zł.

Jeffrey
    Klucznik

Osobiście polecam kombinezon Mares Pioneer. Jest to bardzo wygodny kombinezon, który dobrze izoluje. Kosztuje około 1200 zł.

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.